Website Logo

JOUW FEEST

IN DE SPOTLIGHTS!.Unieke Feestlocatie in Alkmaar: Spotlight Alkmaar


Ben je op zoek naar de perfecte plek voor jouw speciale gelegenheid? Zoek niet verder! Spotlight Alkmaar biedt de ideale setting voor jouw feest. Ons stijlvolle en eigentijdse interieur creëert de perfecte ambiance voor besloten evenementen.


Waarom Spotlight Alkmaar?

Bij Spotlight Alkmaar zijn we gespecialiseerd in het hosten van privé-evenementen, variërend van verjaardagsfeesten en bedrijfsborrels tot recepties en andere bijzondere vieringen. Wij staan garant voor een zorgvuldige en complete verzorging van begin tot eind, zonder compromissen.

Wat bieden wij:

  • Exclusiviteit: Bij Spotlight Alkmaar staat alleen jouw gezelschap in de schijnwerpers. Geen gedeelde zalen, maar een volledig privélocatie voor jou en je gasten.
  • Flexibiliteit: Spotlight Alkmaar is zeven dagen per week beschikbaar, op elk gewenst tijdstip. Onze ruimte is geschikt voor groepen van 40 tot maximaal 100 personen, volledig exclusief voor jouw gezelschap.


Transparante Prijzen en Opties:

Wij hanteren voornamelijk all-inclusive prijzen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Maatwerk is mogelijk en we staan open voor andere opties om aan jouw wensen te voldoen.


Centrale Ligging:

Spotlight Alkmaar is gunstig gelegen, op slechts 3 minuten loopafstand van het centraal station en 5 minuten vanuit het bruisende centrum. Voor het gemak van jou en je gasten is er parkeergelegenheid recht voor de deur.


Neem Contact Op:

Wil je meer informatie of een op maat gemaakte offerte ontvangen? 

Of plan een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden te bespreken en onze locatie te bekijken.


Op Zoek naar een Grote Feestlocatie?

Voor evenementen met meer dan 100 gasten verwijzen we je graag naar onze partnerlocatie: www.ruisalkmaar.nl.


Gelegenheid voor Elk Feest:

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsborrel, receptie, zakelijk evenement, babyshower, kraamfeest, cocktailworkshop of ander privéfeest, 


feestlocatie alkmaar zaalverhuur, feestlocatie alkmaar, alkmaar, feesten en partijen, zaalhuren alkmaar, kroeg afhuren, besloten feest, verjaardag locatie