Website Logo

Nieuw in Alkmaar!

De Private Karaoke Room..Ontdek de Magie van Onze Private Karaoke Room


Stap binnen in de betoverende wereld van de Private Karaoke Room bij Spotlight Alkmaar! Hier krijg jij het podium om te schitteren en je zangtalenten te laten horen. Of je nu een spontaan zangavontuur wilt beleven met vrienden, een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt vieren, of gewoon een gezellige tijd met collega's of familie wilt doorbrengen, onze Private Karaoke Room biedt de perfecte setting.

Een Zangrepertoire dat Straalt als de Sterren

Kies uit meer dan 20.000 nummers in ons uitgebreide karaokesysteem. Van Nederlandstalige hits tot onweerstaanbare Guilty Pleasures, wij hebben het allemaal. Ons ultramoderne systeem zorgt ervoor dat je de juiste toon raakt en de hele ruimte vult met jouw muzikale energie.

Wat Je Kunt Verwachten:

  • Gezellige Privéruimte met Minibar: Geniet van onbeperkt bier, wijn en frisdranken terwijl je je voorbereidt om het podium te betreden.
  • Duo-Zangplezier: Zing sensationele duetten met twee hoogwaardige microfoons.
  • Uitgebreide Muziekkeuze: Blader door een bibliotheek met meer dan 20.000 nummers en kies je favorieten.
  • Optimaal Comfort: Blijf koel en comfortabel dankzij de aanwezige airconditioning.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Onze Private Karaoke Room is veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, vrijgezellenfeest, vriendenuitje of een ander speciaal moment, deze ruimte biedt de ideale sfeer.

Prijzen en Details:

  • Duur van het Plezier: Geniet 2 uur lang van muzikale magie.
  • Investering in Plezier: Slechts €29,50 per persoon.
  • Groepsgrootte: Geschikt voor 6 tot 25 personen.

Maak Jouw Gelegenheid Onvergetelijk

Wist je dat je de Private Karaoke Room kunt combineren met jouw speciale gelegenheid bij Spotlight Alkmaar? Voeg een vleugje melodieus plezier toe aan jouw verjaardag, jubileum, bruiloft of ander bijzonder moment.

Reserveer Nu en Creëer Herinneringen

Breng je gezelschap samen, deel lachen en zang, en creëer onvergetelijke herinneringen in onze Private Karaoke Room. Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een muzikaal avontuur dat nog lang zal nagalmen!

Hoe Je Kunt Reserveren

Voor reserveringen en meer informatie, stuur een e-mail naar info@spotlightalkmaar.nl. Heb je een grotere groep? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je te assisteren.