Spotlight ALkmaar Logo

Silent Disco

.Unieke Silent Disco-ervaring!Bij Spotlight Alkmaar bieden we je de kans om op een geheel nieuwe manier te genieten van muziek en gezelligheid. Geen gedoe meer met een overweldigende geluidsinstallatie die je gesprekken overstemt.Met onze Silent Disco kun je zelf bepalen wanneer je deelneemt aan de muziek en in alle rust kunt converseren met je collega's. Of je nu je innerlijke popster wilt ontdekken in onze karaoke room, wilt meedeinen op de tunes van onze getalenteerde DJ's, of gewoonweg wilt genieten van je eigen favoriete playlist, bij Spotlight Alkmaar kan het allemaal.


Het is tijd om jezelf onder te dompelen in een wereld van muzikale vrijheid. Zet je koptelefoon op en bepaal zelf het volume, zodat je op jouw tempo kunt genieten van de beats en melodieën. Geen behoefte meer om je terug te trekken uit het dansende publiek om een gesprek te voeren. Nu kun je ongestoord bijkletsen met je collega's terwijl je geniet van de vrolijke drukte om je heen.

Onze Silent Disco-pakketten zijn ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Voor slechts €49,50 per persoon (bij een minimum van 50 personen), bieden wij:

  •  Onbeperkte drankjes (exclusief sterke drank) om je dorst te lessen terwijl je feest.
  •  Een assortiment van heerlijke hapjes, inclusief warme en luxe koude opties, om je smaakpapillen te verwennen.
  •  Borrelplanken op tafel gevuld met knapperige nootjes en sappige olijven om je energie op peil te houden.
  •  Een comfortabele koptelefoon waarmee je kunt schakelen tussen drie kanalen:
  •  Dans op de muziek van onze veelzijdige allround DJ en laat je meevoeren door verschillende genres.
  •  Betreed de karaoke room en laat je innerlijke artiest schitteren terwijl je je favoriete nummers zingt.
  •  Creëer je eigen sfeer met je persoonlijke playlist en geniet van je eigen muzikale reis.


Bij Spotlight Alkmaar draait alles om jouw plezier en comfort. Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in de wereld van Silent Disco en ervaar entertainment zoals nooit tevoren. Boek nu je Silent Disco-evenement bij Spotlight Alkmaar en laat de muziek in stilte voor je spreken!

Neem contact met ons op voor reserveringen en meer informatie. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke Silent Disco-ervaring te bezorgen.